Α Ε.Π.Σ.Α Play-off: Δύσκολη νίκη της Θύελλας, ισοπαλία που δεν ήθελαν στα Προσφυγικά

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα play-off με τη Θύελλα Πατρών να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι κυανόλευκοι νίκησαν δύσκολα με 1-0 το σκληροτράχηλο Πανμοβριακό με γκολ του Σκεπατάρη στο 88′ και περιμένουν αύριο το αποτέλεσμα της Αχαϊκής (εντός με Αιγείρα-Ακράτα) για να δουν αν θα έχουν και πάλι συγκάτοικο στην κορυφή την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Στα Βραχνεΐκα Διαγόρας και Πάτραι έμειναν στο 1-1 αποτέλεσμα το οποίο αφήνει και τους δύο εκτός της διεκδίκησης της πρωτιάς.

Πολύ ωραίο ματς έγινε πριν λίγο στα Προσφυγικά αλλά τον τελικό 1-1 ανάμεσα σε Εθνικό και Ατρόμητο ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι δύο ομάδες γιατί έμεινα μακριά από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με το Δημητρέλο και ο Εθνικός ισοφάρισε στην επανάληψη με υπέροχο σουτ του Μπαλασόπουλου στο 53′.

Αναπάντεχη και η ήττα της Αχαϊκής από την Αιγείρα-Ακράτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Περισσότερα: