Με νίκη κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης σφραγίζει την παραμονή η Θήβα


Έξι αγωνιστικές απομένουν για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει φουντώσει για τα καλά.

Πολύ κρίσιμο ματς αυτό της Θήβας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Δόξα Μεγαλόπολης. Η Θήβα έχει 28 βαθμούς ενώ η Μεγαλόπολη είναι στην προτελευταία θέση με 21. Γίνεται αντιληπτό πως άν νικήσει η Θήβα σε πολύ μεγάλο βαθμό σφραγίζει την ανανέωση της συμμετοχής του χρόνου στην Γ’ Εθνική. Αν ηττηθεί, η αγωνία θα παραταθεί για τα υπόλοιπα ματς.

Η Δόξα Μεγαλόπολης είναι σε πολύ δύσκολη θέση αφού ίσως έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Δεν θα πρέπει να χάσει στη Θήβα, τουλάχιστον να πάρει τον ένα βαθμό. Την επόμενη εβδομάδα δίνει νέο δύσκολο εκτός εδρας μάτς στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Αν χάσει σε Θήβα και Ταύρο, γίνεται αυτόματα η πρώτη υποψήφια για την τελευταία θέση σε συνδιασμό πάντα και με τα αποτελέσματα του Ζευγολατιού. Αυτό είναι το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Θήβα που προέρχεται απο την ισοπαλία με το Ζευγολατιό.

Όπως καταλαβαίνεται τα πάντα είναι ανοιχτά και οι προβλέψεις δύσκολες για το ποιά ομαδα θα  έχει την ατυχία να υποβιβαστεί.


Περισσότερα: