Καθάρισε πολύ άνετα το ματς στα Νιφορέικα η Αχαϊκή, 1-7 τη Δόξα (βίντεο-φωτό-συνεντεύξεις)

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Αχαϊκή συνέτριψε στα Νιφορέικα τη Δόξα με το ευρύ 1-7 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίωρο αφού τα «καναρίνια» στο 30′ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των κιτρινόμαυρων ήταν ο Ανδρέας Σπανός πετυχαίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χατ-τρικ (το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη Κυριακή με τη Δάφνη) σκοράροντας στο 20′ στο 30′ και στο 78′.

Σκόραρε για το 0-2 το 0-4 και το 1-6.

Τα άλλα τρία γκολ σημείωσαν: Ο Καζατζής το 0-1 στο 5′, ο Τσιρίκος το 0-3 στο 25′, ο Μπίκος το 1-5 στο 65′, και ο Μαντάς το 1-7 στο 80′.

Για τη Δόξα είχε μειώσει σε 1-4 ο Γκότσης στο 60′.

Ο Σπανός εις διπλούν, Κοτσόκολος και Λένης είχαν ευκαιρίες για την Αχαϊκή, ενώ η Δόξα με τους Παπά, Παπαδόπουλο, Δημητρέλο.

Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Χρονά (Μπαλαρούτσος- Γαλάνης)

Συνθέσεις

Δόξα Νιφορεΐκων: Ρεσουλάΐ, Α.Κάτσενος, Ανδρικόπουλος (75′ Δημητρόπουλος), Τζήμας, Νικολόπουλος, Σουρανής, Βρύνιας (46′ Καραμαλίκης), Παπάς, Παπαδόπουλος (46′ Καρελάς), Δημητρέλος, Γκότσης (75′ Κοσιώνης).

Αχαϊκή: Τσάπαλος, Πανάρετος (46′ Λένης), Οικονόμου, Κλήσης, Καρμακόλιας, Τσιρίκος (46′ Κυριαζόπουλος), Μπίκος (66′ Μαντάς), Κοτσόκολος, Σπανός, Κυριάκου (71′ Ρέκκας), Καζατζής (71′ Γκάτσης).

Α’ Ε.Π.Σ.Α: Πήρε το ντέρμπι ο Ατρόμητος, καρδιοχτύπησε ο Διαγορας, άνετα η Αχαϊκή

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Λαγού στα Νιφορέικα (βίντεο)

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...84 από τις 84 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: