Νεαροί ταλαντούχοι στον Αστέρα Αμαλιάδας

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

“Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση του δυναμικού του, με τρεις νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Νίκο Πολυχρονόπουλο, Κώστα Ξυνή και Νίκο Νικολακόπουλο.

Ο Νίκος Πολυχρονόπουλος (14/8/2008), ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νέο Ατρόμητο Λαστεΐκων και πέρσι μεταπήδησε στον Πανηλειακό.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής ΕΠΣ Ηλείας Κ16, η οποία προκρίθηκε στους «16» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Ξυνής (21/10/09), ξεκίνησε από τον Αίολο Πύργου και πέρσι μετακινήθηκε στον Ξενοφώντα, με τον οποίο εντυπωσίασε, αγωνιζόμενος σε αρκετά παιχνίδια.

Στέλεχος της Μικτής ΕΠΣ Ηλείας και αυτός, μέχρι τον Ιανουάριο οπότε και μετακινήθηκε στην ΑΕΚ Κ15.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος (9/2/2009) ξεκίνησε από τους Λέοντες Αμαλιάδας, με τους οποίους πέρσι είχε 16 συμμετοχές, μέλος της Μικτής ΕΠΣΗ, ενώ γυμναζόταν και με την ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού.

Νίκο, Κώστα, Νίκο, καλώς ήρθατε στην ομάδα, να έχετε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

Τους τρεις παίκτες, καλωσόρισαν στα γραφεία του συλλόγου ο διοικητικός επικεφαλής Ανδρέας Παπαδάκος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Παπαδάκος, ενώ είχαν μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδριόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Γκρίλλας, με αφορμή τη στελέχωση της ομάδας με νέους παίκτες και τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στον Αστέρα πιστεύουμε πολύ στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και ιδιαίτερα στην Κ16, η οποία και πήρε το Πρωτάθλημα της Ηλείας.

Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές, για τους οποίους σκοπός είναι να προωθηθούν σταδιακά στην ανδρική ομάδα.


Περισσότερα: