Τρελαίνει κόσμο η Θύελλα Πύργου, απέκτησε και Λιόση, θέλει και Νιφορόπουλο…

  • Like/Follow στη σελίδα μας στο Facebook.
  • Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.
  • Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μέσω email (1 email/ημέρα):

Το… απόλυτο αφεντικό στο τοπικό της Ηλείας θέλει να γίνει η Θύελλα Πύργου αποκτώντας παίκτες ευγνωσμένης αξίας με παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική…

Στο φουλ οι μηχανές λοιπόν αν και είμαστε στο Μάιο, με τον Αντώνη Λιόση να είναι η τρίτη ηχηρή μεταγραφή.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο χώρου του κέντρου και σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ενδιαφέρον υπάρχει και για άλλον ένα πρώην παίκτη της Βάρδας τον Παναγιώτη Νιφοροπουλο…

Η ανακοίνωση:

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Ο Αντώνης Λιόσης συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Λιόσης έχει γεννηθεί στις 8/2/1983, είναι από τη Βάρδα, αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και τα τελευταία επτά σερί χρόνια (από το 2017) ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας.

Έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στη Γ΄ Εθνική με τον ΠΑΟΒ, από τον οποίο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες στη Β΄ και Γ΄ Εθνική (Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Ιάλυσο, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Παναγιάλειο, Εθνικό Αστέρα, Θύελλα Πατρών, Λεωνίδιο).

Ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται για τη δύναμη και το πάθος στο παιχνίδι του, ανήκει στους καλύτερους Ηλείους που έχει αναδείξει ο νομός μας την τελευταία 20ετία και αποτελεί τιμή για την ομάδα μας να είναι μέλος της. Αντώνη, σε ευχαριστούμε, να έχεις μια καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία με τη Θύελλα Πύργος F.C.».


Περισσότερα: