Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α: Θύελλα Πατρών – Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-3 (βίντεο-φωτό)


Ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος έγινε το μεσημέρι στο Φώτης Αραβαντινός.

Ο Διαγόρας στις λεπτομέρειες πήρε την πρόκριση για τη φάση των 8 του κυπέλλου αφού πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Φώτης Αραβαντινός με 2-3.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Γεωργαντόπουλο που σημείωσε χατ-τρικ (τα δύο με πέναλτι).

Το 0-1 σημείωσε  ο Φώτης Γεωργαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15.

Πάλι ο Γεωργαντόπουλος στο 25′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Κ. Κωνσταντινίδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 1-2 στο 40′ και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημιχρονο.

Στην επανάληψη μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Διαγόρα ο Βαγγέλης Γκάτσης έφυγε τετ α τετ νίκησε το Μπαρδάκη και ισοφάρισε.

Όμως στο 86′ ο Γεωργαντόπουλος και πάλι με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε τον τελικό 2-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον επόπτη Μεϊντανά στο 2-2 για ακυρωθέν γκολ, και αμέσως μετά έγινε η φάση του πέναλτι για το 2-3, με τον προπονητή Σάκη Πεφάνη να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο τέλος και να μη θέλει να μιλήσει για την αναμέτρηση…

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Θύελλα Πατρών:Κουγιουμτζόπουλος, Ν.Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Πανίτσας, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Γκάτσης, Κουτσαντώνης, Κ.Κωνσταντινιδης, Σμπόρας.

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Αγκαράι, Παπαδόπουλος, Σίδερης, Καραμπούλας, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Γεωργαντόπουλος, Σπανός.

  Φάσεις και γκολ

  Φωτορεπορτάζ

Περισσότερα: