Παναχαϊκή: Παλληκαρίσια νίκη με δέκα παίκτες τον Απόλλωνα Λάρισας


Όταν αγωνίζεσαι από νωρίς με δέκα παίκτες, στην εξέλιξη του ματς έχεις δύο αναγκαστικές αλλαγές και καταφέρνεις να νικήσεις τότε σίγουρα πρόκειται για τεράστια επιτυχία.

Η Παναχαϊκή έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας βάζοντας τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Από το 18′ οι κοκκινόμαυροι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπερτ Μπρούς με δεύτερη κίτρινη.

Και σα να μην έφτανε αυτό τραυματίστηκε ο Αραβίδης μόλις στο 11′ όπως και ο Μπάτροβιτς στο 66′ ( και οι δύο αποχώρησαν).

Στην ουσία για μισή ώρα η Παναχαϊκή επαιζε αναγκαστικά χωρίς επιθετικό αλλά κατάφερε και κράτησε τη νίκη.

Οι φάσεις του ματς:

2’ Σουτ του Γιούση, λίγο εξω από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

15’ Σέντρα του Σκούπρα, από τα δεξιά, ο Ομπράντοβιτς έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

44’ Εξαιρετικό σουτ του Μουστακόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

52’ Γκολ για την Παναχαϊκή. Αψυχολόγητο λάθος του έμπειρου Γλύκου, ο οποίος σε μια εύκολη και ανυποψίαστη φάση πάσαρε… στον Γιούση, που σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

71’ Σέντρα του Ντα Κάμπο, κεφαλιά του Γκουντρουμπή, λίγο άουτ.

73’ Ωραίο πλασέ του Μπαλογιάννη, έδιωξε σε κόρνερ ο Κολοβούρης.

94′ Σέντρα του Χατζή, γυριστή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (66’ Πάνος), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Μπρους, Τσερούτι (21’ Μουστακόπουλος), Ανάκογλου, Αραβίδης (11’ λ.τρ. Μασούρας), Μπάτροβιτς (66’ λ.τρ. Κόκας), Γιούσης (66’ Λαρέα).

Απόλλων Λάρισας (Φρατζέσκος): Γλύκος, Σκούπρα, Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας (59’ Γκουντρουμπής), Χατζής, Λίταινας (46’ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46’ Μπάμπης), Ομπράντοβιτς, Γιάκος (59’ Νύκταρης), Τζοβάρας (46’ Ντα Κάμπο).


Περισσότερα: