Ν.Σύψας: «Δεν υπάρχει αίτημα των ομάδων Superleague και Football League για έναρξη»… Αυτό κι αν είναι απίστευτο!


Άλλα μας έλεγαν πρόσφατα οι ομάδες Superleague 2 και Football League, αλλά εντελώς διαφορετικά μας τα λέει ο Σύψας.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο γνωστός λοιμοξιολόγος Νικόλαος Σύψας αποκάλυψε πως ουδέποτε εστάλη αίτημα από τις ομάδες των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών για έναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

Κύριε Σύψα τι θα γίνει με την έναρξη Superleague 2 και Football League; Eίμαστε κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Απ’:«Δεν έχει έρθει κάποιο αίτημα αυτή την στιγμή στην επιτροπή του υπουργείου για να ζητηθεί η γνώμη μας, άρα δεν μπορώ να σου δώσω κάποια σαφή απάντηση».

-Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν επί του συγκεκριμένου θέματος, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχει ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα μικρότερων κατηγοριών από την Superleague…

«Το ξέρω, μόνο εμείς και η Ανδόρα είμαστε, αλλά δεν έχουμε εισήγηση και έτσι το θέμα δεν έχει συζητηθεί.

Όταν θα σταλεί το αίτημα επανέναρξης για αυτές τις δύο κατηγορίες, εσείς το βλέπετε θετικά ή αρνητικά;

Απ’:Εξαρτάται ποια θα είναι η πρόταση, ποιο θα είναι το σχέδιο τους. Αν μας φέρουν ένα σχέδιο επανέναρξης για τα πανηγύρια, ασφαλώς και θα πούμε όχι…».

Αν για παράδειγμα οι δύο αυτές κατηγορίες δηλώσουν ότι μπορούν και είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα ίδια πρωτόκολλα με την Superleague 1, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για θετική απάντηση;

Απ’:«Δεν μπορώ να σας πολύ εύκολα, γιατί στην επιτροπή υπάρχουν 30 άτομα. Απλά αυτή την στιγμή με τις τρέχουσες επιδημιολογικές συνθήκες, το κλίμα δεν είναι καλό για να προχωρήσει τώρα αυτό το ενδεχόμενο. Θα πρέπει πρώτα να βελτιωθεί το κλίμα.

Πως να κουβεντιάσουμε για την Superleague 2, όταν δεν έχουμε μονάδες να βάλουμε τους ασθενείς μέσα. Δεν είναι σωστό και δεν είναι ηθικό. Αν υπάρξει μια κάμψη, που όλοι το ελπίζουμε, τότε αυτό θα είναι κάτι που θα μπορεί να συζητηθεί. Το να κάτσει η επιτροπή να κουβεντιάσει για την Superleague 2 και την ίδια στιγμή να μετράμε 100 θανάτους…».


Περισσότερα: