Ο Πορτογάλος Ταβάρες στην Ηλιούπολη


Ψηλά τον πήχη έχει βάλει η ομάδα της Ηλιούπολη και θέλει να πρωταγωνιστήσει

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή είναι ο θηριώδης 32χρονος Πορτογάλος επιθετικός Ταβάρες που πέρσι πέτυχε 8 γκολ με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Αναλυτικά:

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα η επιτροπή ποδοσφαίρου στον ΓΣ Ηλιούπολης έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας, ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποτελείται από σπουδαίες μονάδες.

Έτσι μετά τις πρώτες ανανεώσεις, ο “Ήλιος” προχώρησε στην πρώτη του μεγάλη μεταγραφική κίνηση αποδεικνύοντας ότι είναι διατεθειμένος να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, στο δυναμικό του συλλόγου εντάσσεται ο σπουδαίος επιθετικός Φάμπιο Ταβάρες.

Ο γεννημένος στις 26/3/1988 στην Αλμάδα της Πορτογαλίας επιθετικός αγωνίζεται στην αιχμή του δόρατος και με την εμπειρία του θα επωμιστεί το δύσκολο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ο ύψους 1,87 στράικερ έχει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Europa League την περίοδο που άνηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, κάτι που δείχνει τη σπουδαιότητα της μεταγραφής από πλευράς διοίκησης.

Η Κέρκυρα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του υψηλόσωμου κυνηγού αφού το 2015 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε πάλι στη Superleague.

Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο “Φάμπι” έχει αγωνιστεί 37 φορές πετυχαίνοντας 1 τέρμα. Ακολούθησαν Απόλλωνας Πόντου, Ρόδος και Νίκη Βόλου μετρώντας στην Football League 34 συμμετοχές έχοντας πετύχει 3 γκολ ενώ στην Γ Εθνική έχει αγωνιστεί 64 φορές έχοντας πετύχει 9 γκολ. Πέρυσι το νέο απόκτημα της ομαδας μας ανήκε στον Ηλυσιακό όπου πέτυχε 8 γκολ ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις επιθετικές δραστηριότητες του Ήλιου στο νέο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον Φάμπιο Ταβάρες και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ.


Περισσότερα: