Στο χείλος του γκρεμού η Καλαμάτα στο -6 από τη σωτηρία


Πολύ δύσκολη έως μη αναστρέψιμη έγινε η κατάσταση στην ομάδα της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Football League μετά την ήττα που υπέστη στον Ασπρόπυργο με 1-0.

Ήταν ίσως το πιο κρίσιμο φετινό ματς στο οποίο όμως η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δε μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό. Έτσι η Μαύρη Θύελλα είναι βυθισμένη στην ουρά έχοντας 18 βαθμούς στο -6 δηλαδή από το Αιγάλεω και το Θεσπρωτό που πάνω από τη διαχωριστική έχουν 24 πόντους.

Τέσσερις μόλις αγωνιστικές για το φινάλε η Καλαμάτα για να σωθεί ψάχνει.ένα θαύμα. Να πάρει και τα τέσσερα ματς εντός εκτός έδρας και παραλληλα να έχουν απώλειες οι άλλες ομάδες.

Είναι εφικτό αυτό;

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα μάλλον όχι. Δυστυχώς για την Καλαμάτα χάθηκαν πολλοί βαθμοί στα εντός έδρας ματς και τώρα στο τέλος που γίνεται ταμείο αυτοί λείπουν.

Κρίμα πραγματικά κρίμα για τους πολυπληθείς φιλάθλους της που είναι τρομερά απογοητευμένοι από τη φετινή αρνητική πορεία.

Είναι πραγματικά άξιον απορίας πως μια ομάδα με ένα πρόεδρο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, τον Γιώργο Πρασά (ο οποίος δραστηριοποιείται στο Σικάγο), να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να βρίσκεται σε τόσο δεινή βαθμολογική θέση.

Και το οξύμωρο είναι πως όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα κάποιοι στην Καλαμάτα μίλαγαν ακόμα και για στόχους ανόδου.

Για την ιστορία όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Ασπρόπυργος του Γιώργου Βαζάκα πήρε τη πολύ σημαντική νίκη χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Σγκούρι στο 50′.


Περισσότερα: