Ματσάρα στον Πύργο με Τσιλιβί αλλά έλειπε το γκόλ (βίντεο-συνεντεύξεις-φωτορεπορτάζ)


Φοβερό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος έγινε στον Πύργο ανάμεσα στο Πανηλειακό και το Τσιλιβί.

Το τελικό 0-0 αδικεί την εικόνα του παιχνιδιού αφού έγιναν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ένα δοκάρι το Τσιλιβί, και δύο πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Σε γενικές γραμμές όλα τα αποτελέσματα μπορούσαν να έρθουν αλλά η ουσία είναι πως ο Πανηλειακός για ένα ακόμα ματς εντός δεν τα κατάφερε και όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ.

Αντίθετα για το Τσιλιβί ο βαθμός είναι πολύτιμος αφού η ομάδα μένει σταθερά σε σχετική απόσταση ασφαλείας πάνω απ’ τη ζώνη.

Το Τσιλιβί είχε δοκάρι στο 6′ σε σουτ του Μαρούδα ενώ ο Πανηλειακός φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι πάνω στον Έλιοτ στο 16′ και τον Παπαπέτρου στο 29′ ( μέσα από το βίντεο μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας).

Ευκαιρίες όπως είπαμε πολλές εκατέρωθεν.

Για το Πανηλειακό στο 13′ με το Τσαγκάρη, στο 20′ με Παπαπέτρου, στο 59′ με Παπαπέτρου, στο 75′ με Τσαγκάρη, στο 78′ με Ρούνη και 84′ με Δαλαβουρα.

Για το Τσιλιβί με τον Μαρούδα στο 24′, τον Βερνάρδο στο 42′, τον Μαρούδα στο 58′ και τον Βερνάρδο στο 86′.

Λίγος κόσμος παρά τη κρισιμότητα του αγώνα περίπου 200 φίλαθλοι του Πανηλειακού.

Καλή η διαιτησία του Καλαμάρη (Μπάκας- Τάκος) ελένχεται για τις δύο φάσεις πέναλτι που είπαμε πιο πριν.

Συνθέσεις

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Μπουρνελης, Κύτταρης, Σταματελάτος, Ρούνης (91′ Τσαμπουρής), Παπαπέτρου, Τσαγκάρης (92′ Μπάλλας), Δαλαβούρας, Τσίγκληρας (56′ Λούσκος), Έλιοτ, Κωστόπουλος.

Τσιλιβί: Χαρακτινός, Μπατσής, Γκέγκας, Λιβέρης (37′ λ.τ. Παναγιωτόπουλος), Μούτσα, Ζαννιάς, Δεμερτζής, Γεωργίου, Μαρούδας (93′ Μουσαϊ), Υψηλός, Βερνάρδος.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Μετά το τέλος του αγώνα στον Πύργο μιλάνε στη κάμερα του thematch.gr ο προπονητής του Πανηλειακού Σπύρος Αντωνόπουλος και ο γενικός αρχηγός Πάνος Παναγούτσος.

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...86 από τις 86 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: