Φοβερό ματς με γκολ και θέαμα στη Βάρδα 4-4 με Πανηλειακό (βίντεο-φωτό-συνεντεύξεις)


Σίγουρα άκρως ικανοποιημένοι έμειναν οι 400 περίπου θεατές που παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι της Ηλείας ανάμεσα στο ΠΑΟ Βάρδας και τον Πανηλειακό.

Οκτώ γκολ, αρκετές ευκαιρίες, ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε και πολύ πάθος και ένταση.

Η Βάρδα έχασε τη νίκη μέσα απ τα χέρια της αφού προηγήθηκε με 4-2 αλλά ο χαρισματικός επιθετικός Γιώργος Μπαρμπαρούσης με δύο κεφαλιές έδωσε στο τέλος τον ένα βαθμό στο Πανηλειακό ισοφαρίζοντας στο 89′.

Ένα στη κυριολεξία τρελλό ματς με ανατροπές που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Η Βάρδα άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Ντόμα.

Αμέσως στο 8′ ο εκπληκτικός σήμερα ( με χατ- τρίκ) Μπαρμπαρούσης ισοφάρισε.

Ανατροπή για το Πανηλειακό στο 34′ με το Σταθάτο να γράφει το 1-2.

Όμως οι γηπεδούχοι του Τσίρκοβιτς αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας 2-2 με τον Θανάση Νικολόπουλο στο 37′ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μικελάτος σημείωσε το 3-2, για να έρθει ο Γούρμος στο 60′ με πλασέ (μετά από κεφαλιά πάσα του Μπούνα) να δώσει αέρα δύο τερμάτων και 4-2.

Όμως ο Μπαρμπαρούσης δεν είχε πει τη τελευταία του κουβέντα.

Μείωσε με κεφαλιά σε 4-3 στο 68′ και στο 89′ με νέα κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-4 ( και στα δύο γκολ αδράνεια αμυντικών Βάρδας).

Μικροένταση στο τέλος, και στον αγωνιστικό χώρο και στη κερκίδα που ευτυχώς τελείωσαν άμεσα (ήταν φίλοι και των δύο ομάδων).

Σφύριξε ο Αχαϊός Νίκος Χρονάς (Οικονόμου-Παπαδημητρίου).

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσσης, Ζέλιος (50′ Ντάζος), Δ.Νικολόπουλος, Πέκεζ, Μπούνας, Θ.Νικολόπουλος (58′ Γούρμος), Ντόμας, (87′ Ξύδης), Π.Πολίτης, Μικελάτος (82′ Σίδερης), Αγουρίδης.

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης, Σταθάτος (93′ Δ.Τσίγκληρας), Μακροστέργιος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος ( 63′ Πρέντι), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος ( 63′ Π.Τσίγκληρας), Νικολακόπουλος ( 56′ Μανωλιάς).


  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

  Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...90 από τις 90 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: