Το έριξε έξω η Αχαϊκή για να γιορτάσει άνοδο και πρωτιά

Γλέντι Αχαϊκής για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, 2016

Άνοδος με πρωτιά ίσον… ξενύχτι

Η λήξη του αγώνα της Αχαϊκής με το Τσιλιβί έφερε πολλαπλή χαρά στα καναρίνια. Η ευρεία νίκη βρήκε την ομάδα της Αχαϊκής να κατακτά την πρώτη θέση στα μπαράζ της ανόδου και να παίρνει επάξια το πρώτο εισιτήριο της επιστροφής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μπορεί η άνοδος να ήταν το πρώτο και κύριο ζητούμενο και αυτό να επετεύχθη, όμως για την ομάδα της Αχαγιάς η πρωτιά στα μπαράζ είχε αποκτήσει ένα ειδικό χαρακτήρα μετά το πρωτελευταίο ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Αυτό δήλωσε σαφέστατα και ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Γκόφας μετά το κυριακάτικο ματς, ότι δηλαδή η ομάδα του ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές προκλήσεις που δέχθηκε και έδειξε ότι άξιζε την πρωτιά. Όπως σημείωσε, η ομάδα της Αχαϊκής ήταν από την αρχή των μπαράζ στην πρώτη θέση και κατάφερε να παραμείνει εκεί.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για όλο τον κόσμο της ομάδας που εκτός από τα πανηγύρια στο γήπεδο και τα αποδυτήρια, δεν έχασαν ευκαιρία να το ρίξουν και λίγο έξω για να γλεντήσουν την μεγάλη επιτυχία.

Παίκτες, διοίκηση και ουκ ολίγοι φίλαθλοι γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κάτω Αχαΐας. Κι όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, τέτοιες στιγμές σηκώνουν καλό φαγητό και -κατ’ εξαίρεση- άφθονο ποτό…

Το thematch.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα.

Φωτορεπορτάζ

Προβολή: 1...50 από τις 50 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: