Νύχτα έφυγαν οι διαιτητές από την Αμαλιάδα (βίντεο)… Τι αναφέρει το Φύλλο ΑγώναΜετά τις 10:30 το βράδυ αναχώρησαν από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας το διαιτητικό τρίο του ματς με τον Ηρόδοτο το οποίο ως γνωστό διεξήχθη μέχρι το Α’ ημίχρονο, αφού η επανάληψη δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω μεγάλης έκτασης επεισοδίων στην ανάπαυλα.

Δείτε τι γράφει το μακροσκελές Φύλλο Αγώνα όπως συνετάχθη από τον διαιτητή και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

«Επειδή αντιλήφθηκα είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ατόμων που δεν έφεραν διακριτικά διαγωνιζόμενης ομάδας, αγνώστων λοιπών στοιχείων ένας των οποίων όπως αντιληφθήκαμε χτύπησε τον δηλωθέντα προπονητή της ομάδας κ. Παπαματθαιάκη στα πλευρά. Επιπλέον κινήθηκε απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου χωρίς να διευκρινιστεί το πρόσωπο λόγω του πλήθους που υπήρχε. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κασαπάκης μου είπε ότι ο Φραγκουλάκης δεν ήταν δυνατό να έρθει λόγω της επίθεσης που δέχτηκε και ως εκ τούτου χρέη αρχηγού ανέλαβε αυτός που υπογράφει το φύλλο αγώνα. Επιπροσθέτως ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας ανέφερε τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μωραΐτη και τον τραυματισμό του Παπαματθαιάκη και ότι η ομάδα βρίσκεται στα αποδυτήρια και ότι θα μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ ενώ ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, Αρβανίτης μας ανάφερε τον τραυματισμό του Ντάβαρη από τον γυμναστή των φιλοξενούμενων.

Επιπροσθέτως κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα για να μας αναφέρει για τους τραυματίες και αφού είχε όπως είπε εξετάσει τους τραυματίες μας αναφέρει παρουσία των δύο παρατηρητών του αγώνα τα εξής:

A) Γα τον διερμηνέα της γηπεδούχου ομάδας κ. Ντάβαρη “αναφερόμενος τραυματισμός, θλαστικότητα οπιστώτια (πίσω από το αυτί) εκδορά δεξιά, απώλεια συνειδήσεως.

Β) Για τον Φραγκουλάκη αναφέρονται ζάλη από χτύπημα αντικειμένου στο κεφάλι χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Αναφέρει ότι έκανε εμετό με το χέρι, χωρίς να μυρίζει το στομα γαστρικό περιεχόμενο. Χωρίς εμφανή εξωτερική κάκωση. Γ) Για τον ποδοσφαιριστή Μωραϊτη αναφερόμενος εμετός συνέπεια υπάρχουσας κάκωσης δεξιού ιγμορείου άμεση πλήξη χωρίς νευρολογικά συμπτώματα. Χωρίς να μυρίζει το στόμα του γαστρικό περιεχόμενο.

Ωστόσο από το ευρισκόμενο σύνολο ποδοσφαιριστών του Ηροδότου, ένας παίκτης κινήθηκε στον αγωνιστικό χώρο πεσμένος και μετέπειτα ένα άτομο χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Στην προσπάθεια της αστυνομίας να τον πιάσει ενώ δεν αντιλήφθηκα το νούμερο από τη φανέλα του ποδοσφαιριστή το Ηροδότου, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν συνοδεία αστυνομίας.

Από την αστυνομία ενημερωθήκαμε ότι το άτομο άγνωστων στοιχείων που χτύπησε αστυνομικό εντός αγωνιστικού χώρου συνελήφθη και επιπλέον ότι με ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις οι εξής: Ντάβαρης, Φραγκουλάκης, Ξυδάκης.

Κατόπιν των ανωτέρω διέκοψα οριστικά των αγώνα, καθότι υπήρξε είσοδος ατόμων αγνώστων στοιχείων μη δηλούμενων στο παρόν φύλλο αγώνα και τραυματισμός αξιωματούχου ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη. Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 0-0 και το εναρκτήριο λάκτισμα του β’ ημιχρόνου θα εκτελούνταν από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ηροδότου. Περίπου ώρα 21.00 ο ιατρός του αγώνα προσήλθε αυτοβούλως στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου παρέδωσε την ιατρική έκθεση η οποία αποτελείται από 4 σελίδες και επισυνάπτεται στο παρόν φύλλο αγώνα«.

Δείτε εδώ το βίντεο με την αναχώρηση των διαιτητών (πηγή: Ilia.news)

  ΒίντεοΠερισσότερα: