Θα σταματήσει επιτέλους το θέατρο του παραλόγου στη Σπάρτη;


Απίστευτα πράγματα έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα της Σπάρτης που σίγουρα δεν τιμούν αυτό το ιστορικό σωματείο της Λακωνίας που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία όμως εικοσιτετράωρα γίνονται ακόμα πιο φοβερά και τρομερά που σίγουρα κάνουν τη κατάσταση να έχει ξεφύγει εντελώς χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ο Ποτής Τσιριμπής χθες μίλησε για..φουσκωτούς στα αποδυτήρια της ομάδας πριν το ματς με τον Ηρακλή που έλεγαν στους παίκτες να μην κατέβουν να αγωνιστούν.

Με τους παίκτες τελικά να..φυγαδεύονται σε γειτονικό καφέ του γηπέδου και με τη παρέμβαση της αστυνομίας να πηγαίνουν στο γήπεδο να αγωνιστούν.

Ο Τσιριμπής μίλησε επίσης πως κάποιοι εμποδίζουν τους παίκτες να κάνουν προπόνηση και πως τις τελευταίες δέκα μέρες έχει γίνει μια προπόνηση.

Άλλους λέει βλέπουν οι παίκτες τη μια μέρα άλλους την άλλη.

Οι παίκτες λέει επίσης ήρθαν για μπάλα όχι για πάλη, και δε μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο με την αστυνομία..

Εμείς έχουμε να πούμε πως είναι ντροπή αυτά που συμβαίνουν στη Σπάρτη που συν τοις άλλοις στην ουσία με τη χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή έχει υποβιβαστεί αφού θα φάει και τους -3 για τη γκάφα με την αλλαγή στον Εργοτέλη.


Περισσότερα: