Τελικός Κυπέλλου Αχαΐας την Τετάρτη: Πανμοβριακός Ριόλου - Διαγόρας Βραχνεΐκων στην Κάτω Αχαγιά


Στο Δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαγιάς αύριο Τετάρτη στις 16:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Αχαΐας. Αντίπαλοι του φετινού τελικού ο πρωτοπόρος της Α' Κατηγορίας Πανμοβριακός Ριόλου με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων της Γ' Εθνικής.

Σίγουρα ο Διαγόρας είναι το φαβορί αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία όμως και ο Πανμοβριακός φέτος διαθέτει μια ισχυρή ομάδα για αυτό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαϊκής σίγουρα θα κερδίσει τη μάχη της εξέδρας αφού οι φίλαθλοι του Ριόλου θα δώσουν βροντερό παρών στην Αχαγιά δημιουργώντας πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Απ' την άλλη πλευρά ο Διαγόρας θα έχει το μυαλό του και στον πολύ κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στη Καλαμάτα για το πρωτάθλημα αφού σε αυτό το ματς κρίνονται πολλά στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Πανμοβριακός φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό αφού πέρσι στις 25 Μαρτίου αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου ο οποίος νίκησε με 1-0. Θέλει να κατακτήσει αυτό που έχασε πέρσι και σίγουρα ο αυριανός τελικός θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναμένεται πάνω από 1000 φίλαθλοι να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό που θα σφυρίξει ο Γιάννης Καλύβας.Περισσότερα: