Πρωταθλητής ο Αστέρας Αμαλιάδας, σώθηκαν Βραχνέικα, Βάρδα, έπεσε η Αχαϊκή


Έπεσε σήμερα μετά από έξι μήνες ακριβώς η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, αν και δυσκολεύτηκε στη Ζάκυνθο, νίκησε με 2-0 και θα πάει στα μπαράζ ανόδου αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Παρέμεινε στην κατηγορία ο Διαγόρας Βραχνεΐκων που νίκησε με ευρύ σκορ 4-1 στο Ληξούρι τον Παλληξουριακό, όπως και ο ΠΑΟ Βάρδας που νίκησε επίσης εκτός έδρας στον Πύργο με 3-2 τον Πανηλειακό.

Χαμένη στη μάχη παραμονής... η Αχαϊκή και ανεξαρτήτου της έκβασης που θα έχει η υπόθεση της μη διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη, καθώς μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούσε η ομάδα της Κ. Αχαγιάς να πετύχει την παραμονή.

Για την ιστορία,η οριστική μη διεξαγωγή του αγώνα τεκμηριώθηκε στο φύλλο αγώνα ότι έχει υπαίτιο την ομάδα του Βλαχιώτη.Ο διαιτητής Κακριδής αναφέρει πως κάλεσε τις δύο ομάδες να βγούνε στον αγωνιστικό χώρο αλλά το Βλαχιώτη αρνήθηκε να αγωνιστεί, ενώ η Αχαϊκή είχε παραταχθεί κανονικά. Ο λόγος που επικαλέστηκε ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν εξαιτίας κάποιας έντασης που προκλήθηκε στο ζέσταμα.

Είναι πιθανόν το Βλαχιώτη να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά όπως είπαμε δεν έχει καμία σημασία και για τις δύο ομάδες: ο μεν Αστέρας Βλαχιώτη τερματίζει στη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλήτή Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ η Αχαϊκή δε μπόρεσε να κρατηθεί στη Γ' Εθνική.


Περισσότερα: