Πρωταθλητής Ελλάδας Beach Soccer ο Άτλας Αθηνών [φώτο+βίντεο]

Beach soccerΠρωταθλητής Ελλάδας ο Άτλας Αθηνών – Στην 3η θέση η Νάπολη Πατρών.

Το thematch.gr στο Ξυλόκαστρο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου άμμου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας η τελική φάση του πρωταθλήματος Ελλάδας beach soccer.

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχτηκε ο Άτλας Αθηνών αφού στον τελικό νίκησε άνετα με το επιβλητικό 5-1 την Αβαντίς Χαλκίδας.

Η Νάπολη Πατρών στον πρώτο ημιτελικό δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε με 5-4 απο την Αβαντίς Χαλκίδας. Η Πατρινή ομάδα ήταν συνεχώς πίσω στο σκόρ και κυνηγούσε τους Χαλκιδαίους. Στο τέλος προσπάθησε να πάει το μάτς στη παράταση αλλά δεν τα κατάφερε.

Για την Αβαντίς μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τόρρα που πέτυχε χατ τρίκ, ενώ απο ενα γκόλ οι Μόνος και Σταματάκος. Για τη Νάπολι δυο γκόλ ο πολύ καλός Δημήτρης Μικελάτος και απο ένα οι Αβράμης και Αδαμόπουλος.

Στον Β’ ημιτελικό έγινε πραγματικά ενα συγκλονστικό παιχνίδι με ανατροπές στο σκόρ και πολλή ένταση. Ο Άτλαντας νίκησε 6-5 την Α.Ο. Κεφαλληνία με τους Αθηναίους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Αμανατίδη που πέτυχε χατ τρίκ, δυο ο Τζώρτζης και ενα ο Παπασταθόπουλος. Για τους ηττημένους σκόραραν οι Κατσούλης, Τριανταφυλίδης, Μπίρης, Φλέγγας και Θωμάς.

Στον μικρό τελικό η Νάπολι νίκησε την Κεφαλλονιά με 5-3 κατακτώντς τη 3η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πατρινή ομάδα ήταν πίσω στο σκόρ με 3-2 αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Στον μεγάλο τελικό που έγινε υπό το φως των προβολέων, με μια ώρα καθυστέρση στις 21.30, ο Άτλαντας άνετα νίκησε την Αβαντίς Χαλκίδας με 5-1 και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το thematch.gr ήταν παρών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτό από τα ματς που συγκέντρωσαν και πλήθος κόσμου, κυρίως απο την Πάτρα, υποστηρικτών της Νάπολι.


Περισσότερα: