Παραιτήσεις και… «μαύρα σύννεφα» στη Δόξα Νέας Μανωλάδας


Ανακοίνωση της Δόξας Ν. Μανωλάδας

Μετά τη μηδαμινή προσέλευση μελών και φιλάθλων στη Γενική Συνέλευση, αποφασίζουμε από κοινού, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου, να υποβάλλουμε την παραίτησή μας από το Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανωλάδας.

Αφού ευχαριστήσουμε τα άτομα εκείνα που βοήθησαν τον σύλλογο στο διάστημα της θητείας μας, αλλά και τα άτομα εκείνα τα οποία προσφέρθηκαν να προσφέρουν. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, ευχαριστούμε τον ελάχιστο φίλαθλο κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας! Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μας και για την πολύτιμη βοήθεια τους ώστε να φτάσει η ομάδα τόσο ψηλά!!!

Ευχαριστούμε επίσης τον τεχνικός μας Γιώργο Λαγό, αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας που έγιναν ένα με εμας και για τη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.

Η πρότασή μας για μια Δόξα ισχυρή, η οποία θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα κινείται στα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών, φαίνεται ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Βασικός λόγος είναι το μπάτζετ, το οποίο δεν μπορεί να καλυφθεί. Κατά συνέπεια και οι όποιες προσπάθειές μας και πρωτοβουλίες, με τον τρόπο τον οποίο τις είχαμε προγραμματίσει και προτείνει, δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα από μόνες τους.

Ελπίζουμε, σε μια από τις επόμενες Γενικές Συνελεύσεις, τα μέλη να προσέλθουν και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, πολύ σύντομα η ομάδα μας να αποκτήσει νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει τον σύλλογο στο μέλλον.
Πάντα Δόξα, στις χαρές και στις λύπες!

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος

Μαρίνα Πρίφτη


Περισσότερα: