Ώρα μηδέν στον Πανηλειακό: Παραιτήθηκε η διοίκηση, αποχώρησε ο «Πυρσός»


Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από τον Πύργο αφού ο Πανηλειακός έμεινε χωρίς διοίκηση με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια.

Χθες το απόγευμα έγινε συνάντηση – ενημέρωση στο κτήριο της Π.Ε.Δ των ατόμων που απαρτίζουν τον «Πυρσό» έτσι ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Σύσσωμη η διοίκηση αποχώρησε μετά από δύο χρόνια στα διοικητικά του ιστορικού συλλόγου αφού υπάρχει αδιαφορία για τη λειτουργία της ομάδας.

Η πολύ μικρή προσέλευση κόσμου στα εντός έδρας ματς, ο χαμηλός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που πουλήθηκαν το περσινό καλοκαίρι και η γενικότερη αδιαφορία του κόσμου είναι οι αιτίες που οι επιχειρηματίες που μπήκαν μπροστά και έβαλαν αρκετά χρήματα αποφάσισαν να μη συνεχίσουν.

Συν το ότι κάποια άτομα της κίνησης των επιχειρηματιών είχαν αποχωρήσει και με τη δύσκολη αυτή κατάσταση που είχε διαμορφωθεί, όσα άτομα είχαν απομείνει δε μπορούσαν να σηκώσουν το οικονομικό φορτίο της νέας περιόδου.

Στη χθεσινή συνάντηση το παρών έδωσαν μόλις… 35 άτομα νούμερο πολύ μικρό βάσης της δυναμικής που έχει η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της Ηλείας, που κάποτε επί εποχών Σάκη Σταυρόπουλου μεσουρανούσε στην Α’ Εθνική.

Πλέον κανείς δε μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις αφού είναι ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να μην έχει νέα διοίκηση και να μην κατέβει στη Γ’ Εθνική αν δε βρεθεί διάδοχη κατάσταση.


Περισσότερα: