Μεταγραφικός πυρετός στην Παναχαϊκή – Στα Καλάβρυτα η προετοιμασία

Παναχαϊκή 1891

Μεταγραφικός πυρετός


Η Παναχαϊκή μπορεί να υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική όμως βρίσκεται σε χέρια Πατρινών και με μπροστάρη τον Κώστα Κατσουράνη ξεκινάει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο νέος προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος (παλιός παίκτης του Ιωνικού όπου έκανε καριέρα και έγινε γνωστό το όνομα του στην Α’ Εθνική) έχει κάνει το σχεδιασμό για την προετοιμασία η οποία θα διαρκέσει μόλις ένα μήνα, αφού ως γνωστό στις 11 Σεπτεμβρίου (αν δεν αλλάξει κάτι) έχει οριστεί από την Ε.Π.Ο η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αυτές τις μέρες θα αναχωρήσει η η αποστολή των κοκκινόμαυρων βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Καλαβρύτων όπου θα παραμείνει για 10 μέρες για την προετοιμασία της. Μετά τις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια.

Στα μεταγραφικά κλεισμένοι θεωρούνται οι Κώστας Κωσταντινίδης και Νίκος Λουμπαρδέας απο τον ΠΑΟ Βάρδας, οι Σταύρος και Βασίλης Σούλης από ΠΑΟ Βάρδας και Δόξα Νέας Μανωλάδας αντίστοιχα, ο Δημήτρης Πολυχρόνης από ΠΑΟ Βάρδας (προτίμησε Παναχαϊκή από Κισσαμικό). Ανανέωσε ο Μίλτος Μητρόπουλος, ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, καθώς και ο Χούσα.

Διαβάστε επίσης: μεταγραφική βόμβα Φωτάκη στην Παναχαϊκή


Περισσότερα: