Η Αχαϊκή ξαναγεννιέται και επιστρέφει


Σήμερα Παρασκευή 13 Ιουνίου 2018 η Αχαϊκή ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία της. Μετά από πολλές προσπάθειες και προβληματισμούς η Αχαϊκή αποκτά νέο διοικητικό συμβούλιο. Δεν είναι ένα συμβούλιο, λύσης ανάγκης, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι, εμείς που συμμετέχουμε σε αυτό και όσοι βρίσκονται κοντά σε αυτή την νέα προσπάθεια, μπορούμε να πετύχουμε και να σηματοδοτήσουμε ένα νέο ξεκίνημα στην πολύχρονη ιστορία της Αχαϊκής.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο ενώνουν κοινά οράματα και στόχοι για την Αχαϊκή, όπως αυτά τέθηκαν στην πρώτη ανακοίνωσή μας. Αρχικά πρώτος μας στόχος είναι η δημιουργία σταθερής και υγιούς διοίκησης, οικονομικής αυτάρκειας της ομάδας και πάνω από όλα η δημιουργία εκείνων των συνθηκών και προϋποθέσεων που να διασφαλίζουν την αναγέννηση της Αχαϊκής.

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Με αυτό το σύνθημα το Δ.Σ. αναζητά την «ΣΥΝΔΙΑΔΡΟΜΗ» με την Αχαγιά και την γύρω περιοχή της, φιλοδοξώντας να καταστήσει την Αχαϊκή ομάδα της πόλης και αυτούς και αυτές που αγαπούν την ομάδα της συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια οι οποίοι θα είναι περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους. Στα 100 χρόνια ζωής από το 1920 η ΑΧΑΪΚΗ φιλοδοξεί να  αποτελέσει ομάδα πρότυπο.

Πρόεδρος: ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπρόεδρος Α΄: ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΔΡ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αντιπρόεδρος Β΄: ΜΑΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γενικός Γραμματέας: ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ειδικός Γραμματέας: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Υπεύθυνοι Οικονομικών και Συνδιαδρομής: ΜΠΟΣΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΡΑΨΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γενικός Αρχηγός: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΛΕΟΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπεύθυνος Ακαδημιών: ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έφορος Υλικού και Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών: ΓΡΑΨΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπεύθυνη Ενημέρωσης Ακαδημιών: ΣΑΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Μέλη: ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Περισσότερα: