Γιώργος Λαγός: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάναμε κατάθεση ψυχής


Οι τελικοί των μπαράζ στην Ηλεία για την άνοδο στη Γ' Εθνική ξεκίνησαν τη Δευτέρα με τη Νίκη Τραγανού (που έχει το πλεονέκτημα) να παραχωρεί 1-1 στην έδρα της κόντρα στη Δόξα Νέας Μανωλάδας κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρον αυτή τη σειρά.

Το  δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων θα είναι το Σάββατο στις 18:00 στη Νέα Μανωλάδα. Ο προπονητής της Δόξας Γιώργος Λαγός μίλησε στο thematch.gr για το πρώτο παιχνίδι της Δευτέρας αλλά και γενικά για τη πολύ καλή παρουσία των «μαυραετών».

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχής στο Τραγανό και τα έδωσαν όλα για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να κλείσουμε τους χώρους και να μην απειληθούμε ιδιαίτερα, ενώ είμασταν και πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη προηγηθήκαμε 0-1 με ένα υπέροχο φάουλ του Δημητρόπουλου, αλλά στη συνέχεια δεν διαχειριστήκαμε σωστά τη πίεση των γηπεδούχων όπου σε μια στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Στη συνέχεια ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και μάλιστα στο τέλος σε δύο αντεπιθέσεις με τον Μηλαδόπουλο θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Θέλω εδώ να σταθώ σε αυτό το παιδί γιατί αν και είναι στρατευμένος βρέθηκε στο γήπεδο ερχόμενος αυθημερόν για να μας βοηθήσει και μάλιστα χωρίς να έχει κάνει προπόνηση.

Συν την απουσία εδώ και δύο εβδομάδες του Λιούρη που έχει φύγει για επαγγελματικούς λόγους και επίσης την απουσία του τιμωρημένου Χρυσανθόπουλου.

Είχαμε και πέντε παίκτες στο όριο καρτών να χάσουν τον αγώνα του Σαββάτου.

Έχουμε τώρα μπροστά μας το παιχνίδι του Σαββάτου όπου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη ή την ισοπαλία και με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, έτσι ώστε να πάμε σε τρίτο ματς στο Τραγανό.

Η πορεία μας ειδικά στον δεύτερο γύρο είναι εκπληκτική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά."


Περισσότερα: