Φιέστα του Ναυπακτιακού και απονομή τίτλου με Α.Ο. Χάλκεια

Ναυπακτιακός Αστέρας

Φιέστα και απονομή

Στο τελικό σταδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται και ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας Ναυπακτιακός Αστέρας, ο οποίος τη προσεχή Κυριακή ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία στην οποία στοχεύει η ομάδα. Για να μπορέσει να πανηγυρίσει στις 5 Ιουνίου την άνοδο, όμως, αυτό απαιτεί να τερματίσει σε μια από τις πρώτες δύο θέσεις τις ειδικής βαθμολογίας.

Πρώτος αντίπαλος τη Κυριακή θα είναι ο πρωταθλητής Φωκίδας Αστέρας Ιτέας στις 17:00. Το κοντινό ταξίδι, σε συνδυασμό με τον πολύ καλό και ζεστό καιρό της Κυριακής, αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς Ναυπάκτιους να έχουν βροντερή παρουσία στο γήπεδο της Ιτέας.

Αύριο, και στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας, ο Ναυπακτιακός θα δώσει αγώνα-φιέστα με αντίπαλο τον κυπελλούχο Α.Ο. Χάλκειας όπου θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ νωρίτερα στις 16:00 και πάλι στο ίδιο γήπεδο το Παπαχαραλάμπειο, η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχος τη Λαμία για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


Περισσότερα: