Έχουν δίκιο να παραμιλάνε πολλοί: δείτε τις μεγάλες επεμβάσεις του Δρακόπουλου που έκριναν το Κύπελλο (βίντεο)


Ο Θανάσης Δρακόπουλος ήταν ο MVP του τελικού Κυπέλλου 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής γιατί πολύ απλά ήταν εκπληκτικός και έκανε πολλούς να παραμιλάνε με την καθοριστική απόδοσή του.

Γέννημα θρέμα Αχαγιώτης, μεγάλος τερματοφύλακας και εξαιρετικό παιδί σαν χαρακτήρας. Και τι δεν έκανε στον προχθεσινό τελικό.

Έτσι όπως εξελίχτηκε ο τελικός, ο Θανάσης Δρακόπουλος έδωσε το Κύπελλο στην Αχαϊκή παρά το ότι η Παναχαϊκή προηγήθηκε με 2-0 στη διαδικασία.

Και να σκεφτεί κανείς πως αυτός ο γκολκίπερ ήταν στην Παναχαϊκή για τέσσερα χρόνια επι Κούγια εποχή αλλά δεν πήρε ευκαιρίες, όπως βέβαια και άλλα ταλαντούχα παιδιά εκίνης της σειράς. Είναι πολυτέλεια που παίζει Γ’ Εθνική αφού σίγουρα αξίζει να παίζει στην πιο πάνω κατηγορία. Μπράβο Θανάση τα καλύτερα έρχονται…

Εμείς συγκεντρώσαμε τις παραπάνω χαρακτηριστικές φάσεις με τις σημαντικές επεμβάσεις του Δρακόπουλο από την αναμέτρηση και σας παραδίδουμε το παρακάτω βίντεο.

ΔΕΙΤΕ όλο το αφιέρωμα για τον τελικό, με όλο το διαθέσιμο υλικό συγκεντρωμένο.

  Βίντεο

Και η φάση που ο Μπιτσάκος αστόχησε, ενώ ο γκολκίπερ της Αχαϊκής είχε ενεργήσει σωστά πέφτοντας εγκαίρως στη σωστή πλευρά.

 

Περισσότερα: