Μπροστά σε διοικητικό αδιέξοδο η Νέα Μανωλάδα (;)

manwladaDS2016x

Δύσκολο καλοκαίρι – Κίνδυνος να μη κατέβει η ομάδα

Δύσκολο θα είναι το φετινό καλοκαίρι στη Μανωλάδα. Το Δ.Σ της χρονιάς που ολοκληρώθηκε παραιτήθηκε και δε δείχνει τη διάθεση να ασχοληθεί και τη νέα περίοδο.

Ο πρόεδρος των μαυραετών Νίκος Τακτικός δήλωσε πως η γενικότερη οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν επιτρέπει σε αυτόν και τους συνεργάτες του να τρέξουν την ομάδα και να τη χρηματοδοτήσουν και τη νέα περίοδο. Δήλωσε επίσης, πως η Γ’ Εθνική για τη Μανωλάδα ήταν πολυτέλεια, και ευχαρίστησε όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για τη πολύτιμη βοήθειά τους.Παράλληλα επισήμανε πως αν υπάρχουν άλλα άτομα να ασχοληθούν με τα διοικητικά, θα ήταν ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση.

Πάντως, και πέρσι τέτοια εποχή υπήρξε ανάλογο διοικητικό πρόβλημα στην Μανωλάδα, αλλά την τελευταία στιγμή στις αρχές Αυγούστου σχηματίστηκε διοίκηση.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί πότε θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και ίσως οριστεί η ημερομηνία εκλογών για το νέο Δ.Σ, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Πάντως, τα πράγματα δείχνουν πιο δύσκολα από ποτέ και κανείς δε μπορεί με σιγουριά να προδικάσει το τι θα συμβεί, με το χειρότερο σενάριο να είναι ακόμα και να μη κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα!


Περισσότερα: