Αντιπροσωπεία ΠΑΕ ΠΑΟ στα Σαγέικα για την υλική στήριξη μουσείου αθλητισμού

received_235838646798672

Αθλητικό μουσείο στο γυμνάσιο Σαγεΐκων

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, που ήδη βρίσκει μεγάλη απήχηση, πήρε πριν από λίγο καιρό ο καθηγητής φυσικής αγωγής Βασίλης Πέττας. Συγκεκριμένα ο κ. Πέττας που εργάζεται στο γυμνάσιο Σαγεΐκων, βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών για τον αθλητισμό, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μουσείο αθλητισμού στο γυμνάσιο της περιοχής.

Με κεντρικό σύνθημα «Αναζητώντας αθλητικά πρότυπα και αθλητική παιδεία» επιδιώκει οι μαθητές να μάθουν την ιστορία των αθλητικών συλλόγων. Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι επαφές με διάφορες ομάδες για τη στελέχωση του αθλητικού μουσείου, με τον Παναθηναϊκό να αποδέχεται τη σχετική πρόσκληση.

Έτσι τη Τετάρτη στις 19:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «MARIANNA PALACE» στα Σαγέικα, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθεί εκεί για να δώσει αθλητικό υλικό για τη υλική υποστήριξη της προσπάθειας δημιουργίας του μουσείου.

Επικεφαλής των πρασίνων θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και βετεράνος τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου μαζί με άλλους παλιούς άσσους του τριφυλλιού.

Θα γίνουν βραβεύσεις από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, ενώ αρωγοί θα είναι ο Εθνικός Σαγεΐκων, ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Σαγεΐκων καθώς και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.


Περισσότερα: