Ανακοίνωση Α.Ε. Κρίνου για την ένσταση Πρωτέα

Κρίνο, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε ΚΡΙΝΟΥ


Έκπληκτοι είδαμε ότι η ομάδα του Πρωτέα κατέθεσε ένσταση λέει, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Χαρισιάδη. Ο λόγος όπως μάθαμε ήταν ότι πριν δύο χρόνια ο ποδοσφαιριστής μας ήταν διαιτητής.

Η ομάδα μας να αναφέρουμε ότι απόκτησε τον Ανδρέα Χαρισιάδη τον Γενάρη με μεταγραφή από την ομάδα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου όπου αγωνιζόταν από την αρχή της σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει διαγραφεί από τους πίνακες διαιτησίας αλλά και τον Σύνδεσμο διαιτητών εδώ και δύο χρόνια. Πέρα από όλα αυτά, το σωματείο του Πρωτέα έκανε ένσταση επειδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο ηττήθηκε από την ομάδα μας σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο προς την Β’ Κατηγορία με 1-0. Τελευταία είναι της μόδας όποια ομάδα δεν είναι ικανή να κερδίσει εντός των αγωνιστικών γραμμών να πραγματοποιεί ένσταση.

Η διοίκηση του Πρωτέα πριν το παιχνίδι είχε ζητήσει αξιολογημένη τριάδα καθώς και αστυνομική δύναμη. Ορίστηκε ένας από τους κορυφαίους διαιτητές του Συνδέσμου που αγωνίζεται στην Football Leuage.

Ρωτήσαμε πριν την έναρξη της αναμέτρησης τον κύριο Τούλα γιατί ζήτησε αστυνομική δύναμη. Ποιος σας πείραξε στο μεταξύ μας παιχνίδι του πρωταθλήματος όπου ηττηθήκαμε στο γήπεδό μας με 2-1 και πέσαμε από την κορυφή; Κανείς δεν σας ενόχλησε φύγατε σαν κύριοι. Για ποιο λόγο λοιπόν ζητήσατε αστυνομική δύναμη; Οι παίκτες σας μετά το τέλος της αναμέτρησης έκαναν μπάνιο στα αποδυτήριά μας δείχνοντας ότι εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα σεβόμενοι τους αντιπάλους μας.

Κύριοι γνωρίζεται την ιστορία του Κρίνου; Είναι 33 χρόνια σωματείο με δικό της γήπεδο και δικούς της φιλάθλους. Εσείς ποιοι είστε; Τι μαθαίνεται στα παιδιά της Ακαδημίας σας; Πώς να κάνουν επίθεση στον διαιτητή της συνάντησης; Γιατί μετά το τέλος της αναμέτρησης αυτό κάνατε εισβάλατε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών κάνοντας επίθεση στον διαιτητή Μακρυπόδη.

Ο δε ποδοσφαιριστής σας έριξε κλωτσιά στον βοηθό καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, αυτό είναι το ευ αγωνίζεσθαι που μαθαίνεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές σας; Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και να ξέρετε έχει ο καιρός γυρίσματα.

Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η ένσταση θα απορριφθεί γιατί μόνο για γέλια είναι και άλλο είναι το όφελος, η Γ’ Κατηγορίας μάλλον δεν σηκώνει δύο ακαδημίες στην περιοχή.

ΥΓ: Θα θέλαμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ στον διαιτητή της αναμέτρησης Νίκο Μακρυπόδη που δεν τον προστατεύσαμε από την εισβολή των φιλοξενούμενων καθώς και των ποδοσφαιριστών τους στα αποδυτήρια.

Το Δ.Σ. της Α.Ε ΚΡΙΝΟΥ

Περισσότερα: