Α. Λυμπερόπουλος : «Παραιτούμαι από γενικός αρχηγός-Εγώ δεν θέλω να είμαι γλάστρα κανενός»


Καρφιά στη διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας έριξε ο πρώην πια γενικός αρχηγός Αργύρης Λυμπερόπουλος ο οποίος και παραιτήθηκε μιλώντας για μια ανύπαρκτη διοίκηση όπου δεν μπορεί ο ίδιος να είναι γλάστρα κανενός μιας και η απόφαση απόλυσης του προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικου ήταν προαποφασισμένη.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του και θα καταλάβετε.

Ανακοίνωση

Προς το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας

Μετά το συμβούλιο της Τρίτης 23/10/2018 και αφού επί 2,5 ώρες συζητήσαμε κάποια θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και αυτό της αλλαγής προπονητή, χωρίς να παρθεί γι αυτό καμία απόφαση, φεύγοντας από το ΔΣ διαπίστωσα ότι επί τόσες ώρες παιζόταν από ορισμένους μία κακή παράσταση, που δεν τόλμησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους και ότι όλα αυτά που λέγαμε ήταν αερολογίες, γιατί η ( σκιώδης) διοίκηση είχε καταλήξει στην αντικατάσταση του προπονητή και είχε συμφωνήσει μαζί του. Για του λόγου το αληθές μου τηλεφώνησε μετά από μισή ώρα ο πρόεδρος και μου ανακοίνωσε το γεγονός.

Μετά από όλα αυτά και επειδή εγώ δεν θέλω να είμαι γλάστρα κανενός, ούτε αυλοκόλακας κανενός, παραιτούμαι από Γενικός Αρχηγός και βέβαια από μέλος αυτής της ανύπαρκτης διοίκησης.

Εύχομαι στην ομάδα να πάει όσο γίνεται καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της.

Αργύρης Λυμπερόπουλος 

Υ,Γ. Πάντα πιστός στην ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ όσο υφίσταται.


Περισσότερα: