Α’ Ε.Π.Σ.Α: Άλωσαν τον Ριόλο τα Σαγέικα. Μεγάλη νίκη 1-2 με σούπερ Πυρρή (φωτό)


Όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου γειτονικού ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας είχε το ματς στο Ριόλο ανάμεσα στον Πανμοβριακό και τον Εθνικό Σαγεΐκων.

Οι 250 περίπου φίλαθλοι και των δύο ομάδων είδαν τρία γκολ αρκετές ευκαιρίες κυρίως για τους φιλοξενούμενους και μεγάλη ένταση και νεύρα.

Ο χαρισματικός σκόρερ Νίκος Πυρρής ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο 4′ έκανε το 0-1.

Ισοφάρισε ο Ριόλος στο 35′ με απευθείας κτύπημα κόρνερ του Φωτόπουλου. Αλλά ο σούπερ Πυρρής χτύπησε πάλι στο 83′ όταν μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζήγκου.

Μάλιστα ο Πυρρής έχασε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Γενικά η νίκη του Εθνικού ήταν δίκαιη και η βαθμολογία των δύο ομάδων δεν αντικατόπτριζε την διαφορά που είχαν αφού τα Σαγέϊκα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Πανμοβριακός ήταν κατώτερος από άλλα παιχνίδια και τώρα με αυτή την εντός έδρας ήττα νιώθει καυτή την ανάσα του Αετού.

Σφύριξε ο Μακρυπόδης (Ζούλης- Αβραμόπουλος).

Συνθέσεις:

Πανμοβριακός Ριόλου: Ζήγκος, Κάτσενος, Χριστόπουλος, Σπανός, Λιάκος, Κουργιαλάς, Παπαγεωργόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κουλούρης, Φωτόπουλος, Νιφορόπουλος.

Εθνικός Σαγεΐκων: Σταθόπουλος, Καρκούλιας, Νιάρχος, Σέρμπος, Διακάτος, Αθανασόπουλος, Σουρανής, Χοτζάϊ, Φραγκούλιας, Σωτηρόπουλος, Πυρρής.

  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...65 από τις 65 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: