Γ’ Εθνική: Διπλό ελπίδας 0-1 της Αχαϊκής στη Βάρδα (φωτό-βίντεο)


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις και λίγο κόσμο (150 φίλαθλοι εκ των οποίων 30 Αχαγιώτες) η Αχαϊκή πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 μέσα στη Βάρδα και πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι «αυτοκτόνησαν» αφού με νίκη καθάριζαν την υπόθεση σωτηρία.

Τώρα αν νικήσει η Αχαϊκή στην Αχαγιά τον Αστέρα Βλαχιώτη θα πρέπει να κερδίσει η Βάρδα μέσα στο Πύργο τον Πανηλειακό αφού και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα είναι αρκετός για τη Βάρδα, θέλει μόνο το διπλό.

Όλα παίζονται δηλαδή ακόμα, με την Αχαϊκή πάντως να μην έχει τη τύχη στα χέρια της αφού εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Βάρδας στον Πύργο και του Διαγόρα στο Ληξούρι.

Στο σημερινό ματς, η Αχαϊκή ήταν ελαφρώς καλύτερη στο Α’ ημίχρονο και πέτυχε το γκολ στο 28′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αποστολόπουλου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Π.Πολίτη και ο διαιτητής Μανούχος έδειξε την άσπρη βούλα.

Νωρίτερα η Βάρδα είχε μια καλή στιγμή στο17′ με Γ.Πολίτη και η Αχαϊκή στο 27′ με Σταυρόπουλο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν την Αχαϊκή κέρδισαν πολλά στημένα με κόρνερ και φάουλ αλλά δεν έκαναν τη μεγάλη ευκαιρία στα καρέ της Αχαϊκής.

Στο 78′ τραυματίστηκε στα πλευρά ο τερματοφύλακας Θανάσης Δρακόπουλος και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Βάρδας (διαβάστε τα νεότερα σχετικά με την κατάστασή του).

Άριστη η διαιτησία του αξιολογημένου Β’ Εθνικής Βαγγέλη Μανούχου από την Αργολίδα (Λυκομήτρος- Νενεκούμης).

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Θ. Νικολόπουλος (46′ Καλογερόπουλος), Γ. Πολίτης, Ντόμας, Γούρμος, Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος (78′ Πάγκαλος), Ρίλντι, Χαρικιόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Γερασιμόπουλος, Αποστολόπουλος (92′ Μούγκουλη), Μωραΐτης (95′ Μπίτρας), Μητρόπουλος, Σταυρόπουλος.

  Φάσεις και γκολ


  Φωτορεπορτάζ


Προβολή: 1...124 από τις 124 εικόνες της συλλογής

Περισσότερα: